13 oktober 2021

Seabourn trekt deze winter naar Canarische Eilanden

Seabourn gaat deze winter naar de Canarische Eilanden. In februari 2022 start het schip Seabourn Encore met 11- en 12-daagse cruises naar eilanden zoals Madeira, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Tijdens deze cruise ontdek je meerdere eilanden met een luxueus varend boetiekhotel.

Seabourn Encore is een van de moderne boetiekschepen van luxerederij Seabourn. In februari en maart maakt het schip vanuit Lissabon een aantal cruises van 10 of 11 dagen, naar verschillende eilanden. Bestemmingen voor de Seabourn Encore zijn Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira. De Canarische Eilanden worden beschouwd als een brug tussen vier continenten, en dus als een belangrijk navigatiepunt. Elk van de acht eilanden in de archipel heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de natuur als de belangrijkste attractie. Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Terwijl het schip zuidwaarts vaart kan je genieten van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square, een luxe-ontbijt op het teakhouten dek, een relaxerende massage, een zen-moment in het bubbelbad —met zicht op de oceaan—, een afternoon tea, een gastronomisch diner of champagne en kaviaar op het balkon van je suite. Aan boord van Seabourn Encore zijn vijf diverse restaurants en alleen maar suites met terras. Bovendien is Seabourn ultra all-inclusive.