01 november 2022

SeaDream Yacht Club installeert glijbaan op ultraluxe jachten

De ultraluxe rederij SeaDream Yacht Club gaat een nieuwe opblaasbare glijbaan mee aan boord nemen van SeaDream II, een van de twee megajachten van het merk.

Gasten aan boord van SeaDream II kunnen onmiddellijk genieten van de nieuwe jachtvoorzieningen terwijl ze door enkele van de meest exclusieve en boeiende mediterrane bestemmingen varen, waar alleen jachten en kleine schepen kunnen komen.

“SeaDream is altijd op zoek naar mogelijkheden om onze gastervaring te verbeteren”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream Yacht Club. “Glijbanen zijn populair geworden aan boord van jachten en we weten dat onze gasten zullen genieten van deze nieuwe voorziening tijdens hun SeaDream-jachtvakantie. Dit kan een leukere manier zijn voor gasten om te genieten van de prachtige wateren van de exclusieve havens en afgelegen havens die we bezoeken, en om onze marina aan de achterkant te bereiken om te genieten van de watersportactiviteiten die we aanbieden.”

De nieuwe opblaasbare glijbaan wordt ingezet vanaf het zwembaddek van SeaDream II, 5,9 meter boven de waterlijn. Gasten glHet SeaDream-logo staat ook aan weerszijden van de glijbaan. Ook zal het andere jacht, SeaDream I haar opblaasbare glijbaan de komende maanden ontvangen, op tijd voor haar komende Caribische seizoen.

Ultraluxe jachten

SeaDream I en SeaDream II bieden elk plaats aan maximaal 56 koppels en worden bemand door 95 bemanningsleden. Ze beschikken over veel open dekruimtes en doen exclusieve havens en afgelegen havens aan over de hele wereld op zeven- tot 15-daagse reizen. Het handelsmerk “It’s Yachting, Not Cruising” van de rederij definieert niet alleen de kleine omvang van de schepen, maar ook hun onderscheidende, luxueuze levensstijl aan boord. Gasten genieten van een service met een bijna 1-op-1 verhouding tussen personeel en gasten en de tarieven omvatten een uitgebreid scala aan speciale diensten, activiteiten, watersportuitrusting, gastronomische gerechten, eersteklas wijn en dranken en fooien.

Cruise met Disney Wonder vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Disney Wonder
Route: San Diego / Catalina Island / Ensenada / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 750

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Nassau / Castaway Cay / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 1,057