08 juli 2021

Regent Seven Seas Cruises onthult wereldcruise van 132 nachten in 2024

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises onthulde vandaag haar wereldcruise van 2024. Deze cruise gaat in de verkoop op 14 juli 2021 en zal Centraal Amerika, de westkust van de VS en Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda ontdekken.

Vijf maanden

Gedurende bijna vijf maanden en 34.500 zeemijlen, begint “Navigate the World” op 6 januari 2024, startend én eindigend in Miami. De reis vindt plaats aan boord van de elegante Seven Seas Mariner. Gedurende 132 nachten bezoekt het schip 66 havens in 31 landen en vier continenten. Het biedt 442 gratis excursies aan wal, 12 overnachtingen in de haven en doorgangen door het Panamakanaal en het Suezkanaal.

De cruise biedt ook toegang tot 61 UNESCO Werelderfgoed locaties, meer dan de rederij ooit tijdens een wereldcruise heeft bezocht. De Gondwana regenwouden van Australië, de kerken en kloosters van Goa en de Medici villa’s en tuinen van Toscane zijn slechts enkele van de iconische Werelderfgoed locaties die kunnen worden bezocht.
Geïnteresseerde reizigers genieten ook van exclusieve ervaringen aan wal op drie bestemmingen – Wellington in Nieuw-Zeeland, Mumbai in India en Málaga in Spanje – evenals een pre-cruise gala in een luxe hotel in Miami.

Optionele landprogramma’s

Tegen een meerprijs zijn er 18 optionele landprogramma’s te boeken, waarvan er 11 volledig nieuw zijn. Met de landprogramma’s van meerdere nachten ontdekken gasten Ayers Rock in Australië, worden ze verliefd op het eeuwige meesterwerk van India, de Taj Mahal en ervaren ze de unieke schoonheid van de Grote Piramides van Gizeh, allemaal tijdens één cruise.
Alle details over de reis zijn te vinden via RSSC.com/2024-World-Cruise of in de speciale brochure. Er is bovendien een inspirerende video gemaakt van World Cruise 2024:

 

 

 

“De afgelopen twee jaar hebben we recordboekingen gezien voor de lanceringsdagen van onze wereldcruises, wat een bewijs is van de blijvende passie van onze gasten voor reizen. Ook illustreert het hoe bijzonder deze cruises zijn,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. Wij geloven dat onze wereldcruise van 2024 onze meest verrijkende cruise tot nu toe is, met de mogelijkheid voor een unieke meeslepende ervaring dankzij de toegang tot een enorm aantal UNESCO Werelderfgoed locaties en honderden gratis excursies aan wal. Daarbij komt nog dat de cruise plaatsvindt aan boord van de elegante, all-suite, all-balcony Seven Seas Mariner en een ongelooflijk scala aan luxe extra’s biedt. Ik ben ervan overtuigd dat de wereldcruise van 2024 ook snel uitverkocht zal zijn.”

Vele extra’s

Regent’s wereldcruise van 2024 omvat exclusieve extra’s, zoals onbeperkt gebruik van  wasserij, stomerij en perserij diensten, telefoontijd per suite, medische dienst aan boord, een memorabel geschenk en nog veel meer. Ook inbegrepen in de reissom zijn de persoonlijke service, specialiteitenrestaurants, premium drankjes, entertainment en onbeperkte internettoegang aan boord.

De prijzen beginnen bij € 59.999,- per gast voor een Deluxe Veranda Suite en € 164.549,- per gast voor de luxe van een Master Suite. Deze prijzen zijn inclusief een shipboard credit van € 465,- per persoon. Met een oppervlakte van 2.002 vierkante meter bieden de Master Suites van Seven Seas Mariner het verfijnde comfort van rozenhout meubilair, de mooiste stoffen, kristallen kroonluchters en een persoonlijke butler. Daarnaast hebben deze ruime suites twee slaapkamers, twee en een halve badkamer, een grote woonkamer en twee privé balkons.

Wereldcruise van 2024 in cijfers:

  • 500 zeemijlen
  • 442 gratis excursies
  • 66 aanleghavens
  • 61 UNESCO werelderfgoed plaatsen
  • 31 landen
  • 15 zeeën, zeestraten, kloven, baaien en kanalen om doorheen te cruisen
  • 12 overnachtingen aan wal
  • 4 continenten
  • 3 oceanen doorkruizen
  •  2 kanaal overtochten