28 april 2021

Regent Seven Seas Cruises kondigt herstart aan met Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises kondigt haar herstart aan van cruises begin september 2021 met de Seven Seas Splendor. Dit nieuwe schip zal haar eerste afvaart maken vanuit het Verenigd Koninkrijk. Deze cruise markeert zowel de terugkeer van de cruisemaatschappij als het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor. Het schip heeft namelijk na de doop in februari 2020 slechts twee cruises met gasten kunnen voltooien. Met een gefaseerde terugkeer naar de vaart voor de rest van de vloot, zullen luxereizigers binnenkort weer kunnen genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring.

Herstart met Seven Seas Splendor

“In september zullen we de dubbele viering hebben van onze terugkeer naar de zee. Aangezien we ook het inaugurele seizoen hervatten van het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. “Met een schitterend ontwerp, luxueuze suites, voortreffelijke keuken, dynamisch entertainment en uitstekende persoonlijke service, was Seven Seas Splendor een van de meest langverwachte schepen in de geschiedenis van het cruisen. Mijn belofte aan onze trouwe en ambitieuze gasten is dat het schip ongetwijfeld het wachten waard zal zijn.”

 

De cruiserederij is van plan de oorspronkelijk geplande routes te behouden en gasten daarmee de uitzonderlijke cruise- en bestemmingservaring te bieden die ze gewend zijn van Regent Seven Seas Cruises. Uiteraard is dit wel afhankelijk voor zover het wereldwijde gezondheidsklimaat dat op dat moment toelaat.

Hervatting van het inaugurele seizoen

De eerste cruise in het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor staat gepland op 11 september 2021. Deze cruise is een 11-nachten durende reis vanuit Southampton met een bezoek aan Schotland, Noord-Ierland en Ierland. Na de eerste reis zal het schip de Middellandse Zee verkennen voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt. In het winterseizoen cruist het schip in het Caribisch gebied. Hoewel veel van de reizen al zijn uitverkocht, zijn er nog steeds mogelijkheden om in het Europese seizoen te cruisen met Seven Seas Splendor alsook in het Caribisch gebied begin 2022.

Annulering tot 30 september 2021 voor andere schepen

Om een soepele en veilige hervatting van de operaties te garanderen, zal de terugkeer van de rest van de Regent vloot op een later moment worden aangekondigd. De annuleringen zijn dan ook verlengd tot 30 september 2021 voor Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager. Ook de cruises van Seven Seas Splendor tot 11 september 2021 zijn nog geannuleerd.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma

Tijdens de vrijwillige opschorting van haar cruises heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde strategie die meerdere niveaus van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van deskundigen op het gebied van volksgezondheid en wetenschap, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

“Het welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die we bezoeken is altijd een prioriteit geweest. En ons SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma zorgt ervoor dat dit zo blijft zonder de gastervaring te beïnvloeden,” vervolgt Montague. “Onze schepen bieden ongeëvenaarde ruimte op zee en een perfecte balans tussen veiligheid, comfort en vrijheid door middel van ruime suites, meerdere culinaire eetgelegenheden en uitgestrekte, gemeenschappelijke ruimtes.”

Vereisten om te varen

Gasten en reispartners kunnen op RSSC.com/HealthSafetyProtocols een overzicht vinden van de huidige vereisten om te varen. Hiertoe behoort dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn. Bovendien ondergaan zij universele corona tests. Regent gelooft dat deze voor een unieke veilige en gezonde vakantie-ervaring zullen zorgen. Regent houdt bovendien voortdurend toezicht op de wereldwijde gezondheidsomgeving om de veiligheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te waarborgen. Specifieke vereisten om te varen, communiceert de rederij dichter bij het moment van vertrek rechtstreeks met haar gasten.