16 juli 2021

Regent Seven Seas Cruises breekt met wereldcruise 2024 weer het boekingsrecord

Regent Seven Seas Cruises heeft voor het derde jaar op rij het boekingsrecord voor de openingsdag van de wereldcruise gebroken. De wereldcruise van 2024 was officieel uitverkocht om ongeveer 17.00 uur op 14 juli 2021, binnen drie uur. Dit nadat de verkoop die dag om 14:30 uur was gestart. De tarieven startten bij € 59.999,- per gast voor een Deluxe Veranda Suite, tot € 164.549,- per gast voor een Master Suite.

Sterkste lanceringsdag ooit

“Met een wachtlijst langer dan we ooit hebben meegemaakt, wisten we dat de wereldcruise van 2024 populair zou worden, maar deze reactie heeft alle verwachtingen overtroffen en is zonder twijfel onze sterkste lanceringsdag ooit,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “Opmerkelijk is dat de belangstelling niet alleen van onze ervaren Regent gasten komt, maar dat we ook een sterke toename zien van reizigers die voor het eerst met Regent reizen, van wie velen graag het hogere segment van onze suites wilden boeken.”

De ongelooflijke wereldcruisereis van 2024 zal Midden-Amerika, de westkust van de VS, Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda bezoeken.

132 nachten

Navigate the World, dat bijna vijf maanden en 34.500 zeemijlen in beslag neemt, begint op 6 januari 2024, aan boord van de elegante Seven Seas Mariner, met vertrek en aankomst in Miami, Florida. Gedurende 132 nachten vaart het schip langs 66 aanleghavens in 31 landen en vier continenten. Het biedt een kennismaking met bestemmingen door middel van 442 gratis excursies en toegang tot 61 UNESCO-Werelderfgoedlocaties – de meeste die de cruisemaatschappij ooit op een wereldcruise heeft bezocht. Ook zijn er 12 overnachtingen in havens en overtochten van zowel het Panamakanaal als het Suezkanaal.