06 december 2022

Ook TUI Cruises start met varen in Azië

Na een onderbreking van drie jaar werd vandaag Mein Schiff 5 van TUI Cruises verwelkomd in Singapore en werd zij begroet met waterfonteinen en vertegenwoordigers van de lokale autoriteiten ter gelegenheid van het eerste bezoek. De rederij geeft met hiermee het startsein voor het cruisen in Azië, zoals ook andere rederijen starten.

Morgen, 7 december, start Mein Schiff 5 het winterseizoen van dit jaar met zes tweewekelijkse reizen van/naar Singapore door Zuidoost-Azië. Daarna volgen verschillende cruises die de Chinese megastad Hong Kong en Japan aandoen. Het seizoen in Azië van Mein Schiff 5 eindigt op 10 mei 2023.

“Na een goed zomerseizoen in Europa keren we met de herstart in Azië ook terug naar normaal in de winterse reisgebieden”, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises.

“Veel gasten voelen zich aangetrokken tot de warmte in de winter. We zijn dan ook verheugd dat we naast klassieke zonnige bestemmingen als de Canarische Eilanden, Dubai of de Caraïben nu weer cruises naar het Verre Oosten kunnen aanbieden. Zeker in deze tijden scoren onze cruises met stabiele prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

 
 
Rederij ()
TUI Cruises ()
Canarische Eilanden
Caribbean
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland
 
 

Wintercruises Canarische Eilanden met Mein Schiff

Meer informatie >>
 
Mein Schiff 6

8 daagse Dubai Cruise met de Mein Schiff 6

Meer informatie >>
 
Turkije

17 daagse Cruise met de Mein Schiff 6 vanuit Dubai naar Antalya!

Meer informatie >>
 
Mein Schiff Herz

Met Mein Schiff Herz all-inclusive naar het Oudejaarsvuurwerk

Meer informatie bij Cruisereizen >>
 
 

Bekijk alle Mein Schiff cruises bij: