26 mei 2021

Oceania Cruises maakt data herstart bekend van Riviera, Insignia en Sirena

Oceania Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het tussen oktober 2021 en januari 2022 haar cruiseactiviteiten met drie extra schepen, Riviera, Insignia en Sirena, zal hervatten.

· Riviera hervat haar eerder gepubliceerde reisschema vanaf Istanboel op 18 oktober 2021 en vaart een reeks Middellandse Zee cruises voordat een winterprogramma van 2021-2022 met Caribische cruises vanuit Miami begint.

· Insignia hervat de afvaarten met een Panamakanaalcruse van 21 december 2021 vanuit Miami, voordat het aan een uitverkochte 180-daagse wereldcruise van Los Angeles naar New York begint.

· Sirena begint met een Caribische cruise van 22 januari 2022 van Miami naar Panama City, Panama.

“Dit is een opwindende dag voor onze gasten en teamleden, aangezien we beginnen met de voorbereidingen van nog eens drie schepen om weer te cruisen in Europa, het Caribisch gebied, en de langverwachte aftrap van onze ‘Around the World in 180 Days’-reis in 2022,” aldus Bob Binder, President & CEO van Oceania Cruises.

De routes voor elk schip zullen verder worden geëvalueerd op havenbeschikbaarheid en kunnen indien nodig worden aangepast dichter bij de afvaartdata. De herstart van deze schepen volgt op de aankondiging van 28 april dat de Marina haar cruiseactiviteiten hervat vanuit Kopenhagen vanaf 29 augustus 2021.

Gefaseerde herstartdata voor Regatta en Nautica worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Alle cruises van Oceania Cruises zullen, tot nader order, varen met de vereiste dat 100% van de gasten en bemanning volledig zijn ingeënt tegen COVID-19 om de gezondheid en veiligheid van iedereen aan boord van de schepen en aan wal, in de bezochte gemeenschappen, te garanderen. De vaccinatievereiste is de hoeksteen van het SailSAFETM-gezondheids- en veiligheidsprogramma van de rederij, dat is ontwikkeld onder begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke experts van het bedrijf, waaronder het Healthy Sail Panel en de SailSAFE Global Health and Wellness Council.