28 april 2021

Oceania Cruises gaat in augustus weer varen met de Marina

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het in augustus weer gaat varen met de Marina (1.250 passagiers). De herstart begint met cruises naar Scandinavië en West-Europa. De Marina zal haar oorspronkelijk gepubliceerde vaarschema hervatten, te beginnen op 29 augustus 2021 in Kopenhagen.

“Het hele Oceania Cruises-team is verheugd om nu onze focus te verleggen naar het veilig herstarten van onze activiteiten en uiteindelijk onze gasten terug te verwelkomen om de wereld opnieuw te verkennen”, aldus Bob Binder, President en Chief Executive Officer van Oceania Cruises.

Gefaseerde herstartdata voor de rest van de Oceania Cruises-vloot zullen worden aangekondigd en routes zullen worden geëvalueerd op havenbeschikbaarheid en indien nodig aangepast naarmate de afvaartdata nadert.

Nieuwe SailSAFETM-protocollen

Oceania Cruises hanteert een gefaseerde herstart met een wetenschappelijk onderbouwd plan voor een gezonde terugkeer in de vaart die haar gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen moet beschermen. Het SailSAFETM Health and Safety Program creëert meerdere beschermingslagen tegen COVID-19 en is ontwikkeld met begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke experts, waaronder het Healthy Sail Panel en de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

“Bij Oceania Cruises stellen we gezondheid, welzijn en veiligheid boven alles. Onze gasten, onze bemanning en natuurlijk de vele geweldige, toegewijde mensen die met ons werken op de bestemmingen waar we naartoe reizen, zijn de levensader van ons bedrijf en we zullen er alles aan doen om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen “, aldus Binder.

Klik hier voor meer details over de SailSAFE-protocollen van Oceania Cruises. Deze protocollen zullen continu worden ontwikkeld en verfijnd met behulp van de laatste beschikbare wetenschap en technologie.

Nieuwe OceaniaNEXT verbeteringen

Als de schepen van Oceania Cruises weer gaan varen, te beginnen met Marina in augustus 2021, mogen de passagiers zich verheugen op een reeks verbeteringen van de culinaire ervaring en service aan boord.

“Onze gasten hebben lang op dit moment gewacht. We weten dat wanneer onze gasten terugkeren, we ze niet alleen willen verwelkomen op de Oceania Cruises die ze zich herinneren en koesteren, maar ook hun verwachtingen willen overtreffen door de eetervaring te verbeteren. We zullen de komende weken meer informatie over deze opwindende ontwikkelingen delen”, aldus Binder.