30 juli 2021

Norwegian Cruise Line lanceert nieuwe aflevering van “EMBARK – The Series”

Norwegian Cruise Line (NCL) kondigt de volgende aflevering aan van “EMBARK – The Series”. De derde aflevering van de vijfdelige docuserie biedt een kijkje achter de schermen en laat zien hoe teamleden aan boord en aan wal samenkomen om zich voor te bereiden op een enorm belangrijk moment in de 55-jarige geschiedenis van de rederij.

De aflevering laat zien hoe NCL zich voorbereidt op haar grote cruise comeback met contactloze technologieën, die zijn ontworpen om de gastervaring te verbeteren en aangescherpte gezondheids- en veiligheidsprotocollen te ondersteunen. Daarnaast wordt het nieuwe aanbod en diverse ervaringen onder de aandacht gebracht. Verder krijgen kijkers een eerste blik op de nieuwe cruiseterminal bij Port Miami, een iconische baken aan de skyline van Miami.

“All Hands on Deck” volgt ook de leidinggevenden, waaronder Frank Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holdings en Harry Sommer, brand president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line, tijdens hun bezoek aan Norwegian Gem waar ze de komende renovaties van het schip bespreken. Norwegian Gem is het eerste schip dat uitvaart vanaf de nieuwe NCL-terminal bij Port Miami, wanneer zij op 15 augustus 2021 weer in gebruik wordt genomen.

“Het afgelopen jaar was een ongelooflijke reis en we zijn meer dan klaar om onze gasten weer te verwelkomen, nu Norwegian Jade het eerste schip in de vloot is dat weer in de vaart komt”, aldus Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Onze terugkeer heeft 500 dagen aan voorbereiding in beslag genomen en nu zetten we de laatste puntjes op de i voor elk detail van de gastenervaring, om ervoor te zorgen dat we terugkomen op de beste en veiligste manier die maar denkbaar is.”

De aflevering “All Hands on Deck” kan worden bekeken vanaf vrijdag 30 juli via www.ncl.com/embark. Geïnteresseerden vinden hier ook de eerste twee afleveringen van “EMBARK – The Series”, de volledige reeks afleveringen van EMBARK with NCL, de spotlight series en verhalen die de mensen en partners van NCL belichten.

 

Cruise met Norwegian Prima vanuit New York – 5 nachten


Schip: Norwegian Prima
Route: New York / Royal Naval Dockyard / Royal Naval Dockyard / New York
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,092

Cruise met Norwegian Bliss vanuit Los Angeles – 5 nachten


Schip: Norwegian Bliss
Route: Los Angeles / Victoria / Vancouver / Vancouver
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 362

Cruise met Norwegian Getaway vanuit Port Canaveral (Orlando) – 5 nachten


Schip: Norwegian Getaway
Route: Port Canaveral (Orlando) / Cozumel / Great Stirrup Cay / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 772

Cruise met Norwegian Joy vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Norwegian Joy
Route: Miami / Great Stirrup Cay / Nassau / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 766

Cruise met Norwegian Encore vanuit Los Angeles – 4 nachten


Schip: Norwegian Encore
Route: Los Angeles / Vancouver / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 303

Cruise met Norwegian Gem vanuit Triëst – 5 nachten


Schip: Norwegian Gem
Route: Triëst / Rijeka / Dubrovnik / Hvar / Koper / Triëst
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 480

Cruise met Norwegian Sky vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Norwegian Sky
Route: Miami / Key West / Cozumel / Great Stirrup Cay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,105