09 mei 2021

MSC Seashore bezig aan eerste proefvaart

Het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Seashore, is zaterdag vanaf de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone vertrokken voor haar eerste proefvaart. Gedurende enkele dagen zullen diverse nautische en technische testen worden uitgevoerd op het eerste Seaside EVO-schip. Het tweede nieuwbouwschip van de Mediterrane cruisemaatschappij dit jaar (na de MSC Virtuosa) wordt naar verwachting over 2 maanden opgeleverd.

De MSC Seashore is een doorontwikkeling van de Seaside-klasse, waar ook de MSC Seaside en MSC Seaview toe behoren. De MSC Seashore is uitgebreid en verbeterd met een verscheidenheid aan nieuwe functies, ruimtes en ervaringen voor gasten. Het ontwerp is nog meer gericht op het buiten leven en genieten. Fincantieri staat ook aan de lat voor een zusterschip van de MSC Seashore die in 2023 moet worden opgeleverd. Onlangs maakte MSC Cruises bekend dat het schip 18 verschillende bars, lounges en 9 (specialiteiten)restaurants aan boord heeft. Daarvan zijn 12 binnen en 6 buitenlocaties, 5 specialiteitenrestaurants (onder andere HOLA!, steakhouse, sushi & teppanyaki en een visrestaurant) en restaurants met wereldwijd geïnspireerde menu’s. De Mediterrane cruisemaatschappij wil daarmee de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen.

Routes

Van augustus 2021 – oktober 2021 vaart de MSC Seashore haar inaugurele cruises in de Middellandse Zee. Ze bezoekt dan de Italiaanse havens van Genua, Napels, Messina en Valletta in Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €269 (vertrek 25 oktober 2021). Daarna gaat de opvallende MSC Seashore naar de USA, waar haar thuishaven Miami zal zijn.

Vanaf november 2021 vaart MSC Seashore 7 nachten in Oost- en West-Caribisch gebied en Bahama’s, inclusief stops bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises nieuwe privé-eiland op de Bahama’s. Cruises in het Caribisch gebied zijn beschikbaar vanaf €381 (vertrek op 18 december 2021).

 

Cruise met MSC Seashore vanuit Genoa – 5 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Genoa / Rome (Civitavecchia) / Palermo / En Mer / Ibiza / Valencia
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 419

Cruise met MSC Seashore vanuit Genoa – 6 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Genoa / Rome (Civitavecchia) / Palermo / En Mer / Ibiza / Valencia / Marseille
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 501

Cruise met MSC Seashore vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Ocean Cay MSC Marine Reserve / En Mer / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 389

Cruise met MSC Seashore vanuit Port Canaveral (Orlando) – 6 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Port Canaveral (Orlando) / Ocean Cay MSC Marine Reserve / En Mer / Costa Maya / Cozumel / En Mer / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 619