21 juli 2021

MSC Cruises onthult kinderactiviteiten aan boord MSC Seashore

MSC Cruises heeft woensdag meer details bekendgemaakt over de faciliteiten en entertainment voor kinderen aan boord van de MSC Seashore, het nieuwe vlaggenschip van de rederij dat op 1 augustus 2021 in de vaart komt. Het kindergedeelte is, net als 65% van de openbare ruimtes, volledig opnieuw ontworpen.

De kinderclubs zijn beschikbaar van de jongste passagiers tot tieners en er worden activiteiten georganiseerd per leeftijdsgroep:

– Speciaal voor baby’s, in samenwerking met Chicco: Baby Club voor peuters tot 3 jaar, met gekwalificeerde bemanningsleden
– Voor de jongere kinderen: Mini Club en Juniors Club (3 – 11 jaar)
– Voor de oudere kinderen: Young Club en Teen Club (12 – 17 jaar) inclusief het gloednieuwe TEENS LAB, een met technologie gevulde, moderne kamer speciaal voor tieners.

1.) HET GROOTSTE EN VOLLEDIG HERONTWIKKELDE “DOREMILAND” KINDERRUIMTE IN DE VLOOT

De kinderruimte aan boord van de MSC Seashore bestaat uit 703 m2 en opnieuw ontworpen kamers. De MSC Seashore’s Kids Club heeft een futuristisch nieuw thema, gewijd aan de ruimte en het planetenstelsel. Zowel het design, de inrichting als de kleuren zijn aangepast aan het thema.

• Het kindergedeelte van MSC Seashore beschikt over 6 nieuw ontworpen kamers met een ruimtethema speciaal voor kinderen. In de kamer vol planeten, fluorescerende kleuren en technologie worden ze begroet door de mascotte Doremi van MSC Cruises en zijn familie van astronauten en buitenaardse wezens die van andere planeten komen.
THE STUDIO: Deze nieuwe, moderne en multifunctionele ruimte bevindt zich bij de ingang van het kindergedeelte en biedt meerdere mogelijkheden voor jonge medialiefhebbers, waaronder een bioscoop, een live tv-studio en een consoleruimte voor gamers. Enkele van de faciliteiten van de Studio zijn: een grote keuze aan videogames, consoles van de nieuwste generatie, een speciale ruimte om films te kijken, net als in de bioscoop – twee speciale filmavonden, één gepland voor kinderen en één alleen voor tieners. De kinderen kunnen ook hun eigen content bedenken en uitvoeren.

2.) NIEUWE ACTIVITEITEN ONTWORPEN VOOR KINDEREN VAN ALLE LEEFTIJDEN

MSC Cruises heeft nieuwe activiteiten voor het hele gezin ontworpen – met 98 uur live entertainment per cruise is er iets nieuws voor zowel ouders als kinderen om samen te ondernemen.

Hoogtepunten zijn onder meer:

TLS TEENS LATE SHOW: voor de eerste keer zullen tieners deel uitmaken van de cast van een echte “Late Show” speciaal voor hen. Opgevoerd in “The Studio” van 22.30 tot 23.00 uur, biedt MSC Seashore een wekelijkse tieneravond met populaire items van “Late Shows” – trends, hitlijsten, gaststerren, de meest geliefde tv-series, games en prijzen en nog veel meer. De jonge passagiers worden geïnterviewd door de presentator van de avond, vertellen over hun leven en rolmodellen, spelen teamgames en sommigen zullen live optreden.
MSC MUSIC GAME: een originele MSC-livespelshow waarin het hele gezin de hoofdrol speelt. Gemaakt in samenwerking met Jumpcut Media, dit is een spelshow gewijd aan muziek en geschikt voor alle leeftijden. De show wordt gehouden op de zeedag in het theater van MSC Seashore. De twee teams die tegen elkaar spelen kunnen originele MSC-prijzen winnen.
• DOREMILAND, The Documentary: In de afgelopen vijf jaar is het entertainment van MSC Cruises voor kinderen en gezinnen een wereld op zich geworden. Gewonnen internationale prijzen, duizenden uren familie-activiteiten, kostuums, mascottes, webseries, tekenfilms, spelshows, technologie, sport en kunst… vormen de wereld van Doremi, beter bekend als “Doremiland”. Voor het eerst zal de documentaire een kijkje achter de schermen geven, verslag doen van de successen en vele vragen beantwoorden van honderdduizenden kinderen en tieners die de afgelopen jaren met het bedrijf hebben gereisd of dat in de toekomst zullen doen.
• YOUNG & TEENS CLUB:  Tieners kunnen genieten van het comfort van twee exclusieve kamers met een aparte ingang. Plezier en technologie staan er centraal.

3.) ACTIVITEITEN VOOR HET GEHELE GEZIN

Op de MSC Seashore zal ook het traditionele entertainment voor kinderen van alle leeftijden niet ontbreken. Enkele van de hoogtepunten zijn:

• CABIN 12006 – THE EXPERIENCE: De originele MSC-serie “Cabin 12006” is nu ook een live-entertainmentervaring, met zeven verschillende activiteiten, waaronder een familiespelshow en een castingsessie met optredens. De webserie, met meer dan vier miljoen views en twee miljoen interacties op het web, is geschreven en opgenomen in samenwerking met ViacomCBS, de mediagroep achter kinderzender Nickelodeon, om originele, authentieke en hoogwaardige webcontent voor kinderen te ontwikkelen. .
• MSC DANCE CREW: ontwikkeld in samenwerking met Fremantle, het productiebedrijf achter de wereldwijd succesvolle tv-talentenshows, waaronder Idols, The X Factor en Got Talent-series. Deze nieuwe competitie-ervaring ziet teams van 10-17 jaar strijden voor de titel van danscrew van het jaar.
• MSC FIRE & ICE: een live augmented reality-spel voor het hele gezin bestaande uit twee teams: Fire & Ice. Alleen degenen die meer kaarten verzamelen kunnen de magische deuren openen die naar de overwinning leiden.
• DOREBRO SPORTS: het exclusieve sportprogramma voor kinderen, ontworpen door Kings Active voor MSC Cruises, is nu ook beschikbaar op MSC Seashore en omvat het geliefde familie-evenement ‘Cyclone’.
• CHICCO ECO +: MSC Cruises verwelkomt de nieuwe speelgoedlijn van de Artsana-groep “Chicco Eco +” met een collectie van nieuwe en bestaande items met een duurzame aanpak. Deze hele lijn speelgoed in de Babyclub zal worden gemaakt met 80% gerecycled plastic of 67% biologisch en gerecycled plastic. De verpakking wordt gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen en wordt volledig recyclebaar.
• MSC FOUNDATION JUNIOR AMBASSADEURS: Dankzij de MSC Foundation zet de MSC Group zich in om de jonge passagiers aan boord hulpmiddelen te bieden voor het begrijpen van projecten zoals milieu (behoud van de zee), educatie en gemeenschapsondersteuning, waardoor ze het middelpunt van activiteiten worden.

MSC Cruises heeft een gezondheids- en veiligheidsprotocol geïntroduceerd en er gelden momenteel specifieke maatregelen voor de gezinsactiviteiten. Deze omvatten temperatuurcontroles, ontsmetting van handen en schoenen, maskers voor kinderen vanaf zes jaar en een beperkt aantal voor groepsactiviteiten, evenals ontsmetting en grondige reiniging van de uitrusting en kinderclubruimtes.

 

Cruise met MSC Seashore vanuit Genoa – 5 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Genoa / Rome (Civitavecchia) / Palermo / Ibiza / Valencia
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 419

Cruise met MSC Seashore vanuit Genoa – 6 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Genoa / Rome (Civitavecchia) / Palermo / Ibiza / Valencia / Marseille
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 501

Cruise met MSC Seashore vanuit Palermo – 5 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Palermo / Ibiza / Valencia / Marseille / Genoa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 579

Cruise met MSC Seashore vanuit Valencia – 4 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Valencia / Marseille / Genoa / Marseille / Barcelona
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 217

Cruise met MSC Seashore vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 389

Cruise met MSC Seashore vanuit Port Canaveral (Orlando) – 6 nachten


Schip: MSC Seashore
Route: Port Canaveral (Orlando) / Ocean Cay MSC Marine Reserve / Costa Maya / Cozumel / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 619