22 april 2021

Holland America Line introduceert ‘Have It All’-premiumpakket

Voor cruisereizigers die het op prijs stellen om een ALinclusieve vakantie te houden met extra faciliteiten die in de prijs zijn inbegrepen, introduceert Holland America Line een nieuw ‘Have It All’-premiumpakket. Deze omvat één of meerdere landexcursies, een drankenpakket, wifi, en diner in één van de specialiteiten restaurants in één basiscruisetarief.

Het ‘Have It All’-premiumpakket is het hele jaar door beschikbaar op alle routes van zes dagen of langer, met uitzondering van (segmenten van) de Grand Voyages. De ‘Have it All’-cruisetarieven vertegenwoordigen een besparing van 50% of meer op de inbegrepen extra’s in vergelijking met de aankoop indien deze extra’s afzonderlijk worden gekocht. ‘Have it All’-tarieven zijn beschikbaar voor boekingen vanaf 21 april 2021.

Veel vraag naar extra’s

“We hebben uitgebreid onderzoek gedaan onder ervaren cruisepassagiers en cruise-specialisten om te begrijpen wat zij het meest waardevol vinden bij het boeken van een cruisevakantie. De resultaten wezen overduidelijk naar één eenvoudig tarief waarin vele extra’s zijn inbegrepen”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Onze eerdere promoties die deze voordelen boden, waren enorm populair. Dus hebben we een premiumpakket samengesteld dat altijd en op bijna al onze cruises beschikbaar is.”

Meerwaarde en gemak met “Have It All”

Naast alles dat bij een standaard cruise tarief is inbegrepen, bevat het “Have It All”-premiumpakket vier extra’s voor één prijs. Dit voordeel loopt op afhankelijk van de lengte van de geboekte cruise.

Cruises van 6 tot 9 dagen:

  • Eén landexcursie met een waarde van maximaal $100. Óf $100 korting op één excursie voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. Je kunt kiezen uit duizenden wereldwijde landexcursies – van actieve ziplining-avonturen tot  historische verkenningen.
  • Signature Drankenpakket voor alle gasten in dezelfde hut. Geniet van een ruime keuze aan wijn, bier, sterke drank, cocktails, frisdrank, koffie en meer. Maximaal 15 drankjes per dag en de kosten voor de barservice zijn inbegrepen.
  • Een diner in één van de bekroonde specialiteitenrestaurants aan boord voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. De Pinnacle Grill is het ultieme steakhouse op zee. Tamarind laat de tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan zien met exotische smaken en gerechten. Canaletto is een ontspannen locatie die authentieke Italiaanse gerechten serveert, gemaakt om met elkaar te delen. Schepen met Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Tamarind of de Pinnacle Grill. Schepen zonder Tamarind krijgen één avond dineren bij de Pinnacle Grill of Canaletto.
  • Een Surf-wifi-pakket voor de eerste en tweede gast in dezelfde hut.

Cruises van 10 tot 20 dagen:

  • Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van zes tot negen dagen, PLUS een extra landexcursie van $ 100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($ 200 per gast in totaal).
  • Twee avonden speciaal dineren: schepen met Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Pinnacle Grill en één avond bij de Tamarind. Schepen zonder Tamarind krijgen één avond dineren bij de Pinnacle Grill en één avond bij het Canaletto.

Cruises van 21+ dagen (exclusief Grand Voyages & segmenten):

  • Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van 10 tot 20 dagen, PLUS een extra landexcursie van $ 100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($ 300 per gast in totaal).
  • Drie nachten speciaal dineren: schepen met Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Pinnacle Grill, één avond bij de Tamarind en één avond in het Canaletto. Schepen zonder Tamarind krijgen twee avonden dineren in de Pinnacle Grill en één avond in het Canaletto.

Wanneer je een Holland America Line cruise boekt, wordt het “Have It All” -tarief gepresenteerd als een optie bij de boeking. Gasten die liever zonder alle extra’s willen cruisen, kunnen bij het boeken kiezen voor een standaard cruise only tarief. Elke gast in de hut moet overigens het “Have it All” cruisetarief boeken om de extra’s te ontvangen. Tevens bestaat er ook een optie om dit premiumpakket ook aan bestaande boekingen aan te bieden. Het pakket kan voor alle categorieën hutten en suites bijgeboekt worden.

Cruise met Rotterdam vanuit Fort Lauderdale – 5 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Fort Lauderdale / Nassau / Half Moon Cay / Key West / Fort Lauderdale
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 509

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam (Nederland) – 5 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam (Nederland) / Oslo / Kopenhagen / Amsterdam
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 599

Cruise met Eurodam vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Eurodam
Route: San Diego / Victoria / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 449

Cruise met Rotterdam vanuit Amsterdam – 5 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Amsterdam / Edinburgh / Invergordon (Inverness) / Amsterdam
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 799

Cruise met Nieuw Amsterdam vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Nieuw Amsterdam
Route: San Diego / Victoria / Vancouver
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 459

Cruise met Koningsdam vanuit Vancouver – 5 nachten


Schip: Koningsdam
Route: Vancouver / Pittoreske cruise door de Inside Passage / Ketchikan / Colombia / Pittoreske cruise door de Inside Passage / Vancouver
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 549

Cruise met Noordam vanuit Vancouver – 5 nachten


Schip: Noordam
Route: Vancouver / Astoria / Seattle / Victoria / Vancouver
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 619