10 april 2021

Herstart Silversea Cruises met Silver Moon vanaf juni 2021

Ultraluxe rederij Silversea Cruises herstart met de gloednieuwe Silver Moon vanaf 18 juni 2021 vanuit Griekenland. Uiteraard hoort daarbij een protocol voor veilig en gezond cruisen. Zo zullen alle bemanningsleden en reizigers gevaccineerd moeten zijn.

Silver Moon, het nieuwe vlaggenschip van de cruisemaatschappij, vertrekt vanaf 18 juni. Zij verwelkomt gasten met een 10-daagse reis naar de oostelijke Middellandse Zee vanuit Griekenland. Inclusief havens zoals Santorini, Paros, Mykonos en Kreta, evenals Haifa (Israël) en Cyprus. De cruises zijn boekbaar vanaf 15 april 2021.

Silver Moon

De Silver Moon werd eind oktober 2020 aan de rederij overhandigd, waarna het schip nog niet in de vaart is gekomen. Met een brutotonnage van 40.700 en een capaciteit van 596 passagiers heeft het de intimiteit van een klein schip en omvat ze alleen maar ruime suites, een typisch kenmerk van de Silversea beleving. Het schip heeft een ‘Green Star 3 Design’, wat betekent dat het is ontworpen om lucht- en watervervuiling te voorkomen.