24 november 2022

Explora Journeys onthult details voor maiden voyage EXPLORA 1

Explora Journeys heeft details onthuld van de eerste reis van de EXPLORA I, die op 17 juli 2023 zal vertrekken vanuit Southampton. Het is de eerste van 6 nieuwbouwschepen in de toekomstige vloot.

Het cruisemerk zal haar debuut maken met een inaugurele reis van 15 nachten naar Noord-Europa, genaamd ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’. Daarbij worden 12 havens in 4 landen aangedaan.

Michael Ungerer, Chief Executive Officer van Explora Journeys, zei: “Onze visie en ons doel was vanaf de eerste dag om een ??reis- en oceaanervaring als geen ander te creëren. We zijn verheugd dat ons baanbrekende nieuwe schip, EXPLORA I, haar gasten tijdens haar eerste reis kennis zal laten maken met enkele van de meest adembenemende bestemmingen in Noord-Europa, terwijl ze genieten van de beste luxe gastvrijheid op zee.”

EXPLORA I zal vanuit Southampton Zeebrugge, Geiranger, Trondheim, Molde, Leknes, Brønnøysund, Flåm, Bergen en Stavanger aandoen voordat ze naar Denemarken vaart met bezoeken aan Skagen en de hoofdstad van het land, Kopenhagen.

Ungerer voegde toe: “Gasten aan boord van de eerste reis van de EXPLORA I kunnen zich verheugen op een onderdompeling in lokale culturen, zowel op als buiten de gebaande paden, en getuige te zijn van enkele van ‘s werelds meest verbazingwekkende natuurlijke wonderen. Tijdens hun reis zullen verrassingen worden onthuld, zoals spannende ervaringen, attente geschenken en opwindende gastartiesten die allemaal zijn gericht om de veeleisende reizigers te inspireren de wereld om hen heen te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en opnieuw contact met zichzelf te maken.”

 

Cruise met Brilliance of the Seas vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Brilliance of the Seas
Route: Tampa / Cozumel / Grand Cayman / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,702

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Grand Cayman / Castaway Cay / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,222

Cruise met Symphony of the Seas vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Symphony of the Seas
Route: Miami / Costa Maya / Cozumel / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,173

Cruise met Disney Wonder vanuit San Diego – 4 nachten


Schip: Disney Wonder
Route: San Diego / Catalina Island / Ensenada / San Diego
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 739

Cruise met Costa Toscana vanuit Dubai – 4 nachten


Schip: Costa Toscana
Route: Dubai / Doha (Qatar) / Muscat / Abu Dhabi
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 319