29 april 2021

Disney Wish start inaugurele seizoen vanuit Florida

In de zomer van 2022 start de Disney Wish in haar eerste en dus inaugurele seizoen met cruises vanuit Florida. De drie en vier nachten cruises gaan naar Nassau, Bahama’s. Daarbij bezoekt het schip ook het privé-eiland van Disney, Castaway Cay. De Disney Wish doet dit vanuit haar nieuwe thuishaven Port Canaveral, Florida. De boekingen gaan open voor het grote publiek op 27 mei 2021.

Het langverwachte vijfde schip in de vloot van Disney Cruise Line zal haar eerste gasten op 9 juni 2022 begroeten voor een speciale maidentrip van vijf nachten die twee dagen op zee omvat en stopt in Nassau en Castaway Cay, een privé tropisch paradijs dat exclusief is gereserveerd. voor gasten van Disney Cruise Line. Op 14 juni 2022 organiseert de Disney Vacation Club een cruise van drie nachten, alleen voor leden, naar Castaway Cay.

Routes vanuit Port Canaveral

Deze afvaarten worden gevolgd door cruises van drie en vier nachten vanuit Port Canaveral – ongeveer een uur rijden van Walt Disney World Resort in Orlando, Florida.

De Disney Wish zal gezinnen naar de Bahama’s brengen. In Nassau zullen cruiserreizigers genieten van adembenemende stranden en activiteiten voor iedereen, zoals zwemmen, snorkelen, winkelen en nog veel meer in deze populaire vakantiebestemming. Bij Castaway Cay zullen gasten het privé eiland van Disney verkennen dat volledig is uitgerust voor familieplezier en ontspanning en boordevol speciale Disney-accenten.

 

Aan boord biedt de Disney Wish nieuw entertainment en nieuwe attracties, zoals:

  • AquaMouse: dompelt gezinnen onder in “The Wonderful World of Mickey Mouse”. Op een wilde waterrit met Mickey en Minnie zie je korte animatiefilms.
  • Arendelle: Een Frozen Dining Adventure is gebaseerd op Disney’s film Frozen. Het Frozen thema staat centraal tijdens het diner waar favoriete personages live zullen optreden.
  • Worlds of Marvel: ‘s werelds eerste filmische dineravontuur van Marvel, waar gasten een interactieve rol zullen spelen in een actievolle Avengers-missie die zich om hen heen ontvouwt.
  • Star Wars: Hyperspace Lounge: is een high-end bar die is vormgegeven als een luxueus ruimteschip. Het neemt je mee op een unieke tour door een sterrenstelsel ver, ver weg.

Vanaf  27 mei 2021 kan het grote publiek cruises boeken van juni tot september 2022. Castaway Club-leden, Disney Vacation Club-leden, Adventures by Disney Insiders en andere geselecteerde Disney-gasten kunnen vanaf 17 mei 2021 al boeken.

 

 

Cruise met Disney Wish vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: Disney Wish
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Castaway Cay / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 1,091

Cruise met Brilliance of the Seas vanuit Tampa – 5 nachten


Schip: Brilliance of the Seas
Route: Tampa / Cozumel / Grand Cayman / Tampa
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,468

Cruise met Disney Dream vanuit Miami – 5 nachten


Schip: Disney Dream
Route: Miami / Castaway Cay / Cozumel / Miami
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,222

Cruise met Independence of the Seas vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: Independence of the Seas
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Perfect Day CocoCay / En croisière / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 685

Cruise met Disney Magic vanuit New Orleans – 4 nachten


Schip: Disney Magic
Route: New Orleans / En mer / Cozumel / En mer / New Orleans
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 937