13 april 2021

Crystal Symphony start in augustus vanaf Antigua

Crystal Cruises gaat ook varen met haar tweede grotere cruiseschip, de Crystal Symphony. Vanaf 5 augustus 2021 start de rederij met 11-daagse cruises met de Crystal Symphony vanaf St. John’s, gelegen op het eiland Antiqua. De Symphony zal 15 cruises maken tot in december 2021 met een kerstcruise op 23 december. Eerder maakte Crystal bekend dat zij vanaf 3 juli 2021 met de Crystal Serenity vanuit Nassau8-daagse cruises gaan aanbieden. Op het programma voor dat schip staan 16 cruises. 

Boekingen gaan open per 20 april 2021.

Route van Crystal Symphony

De Crystal Symphony bezoekt een aantal tropische bestemmingen zoals Barbados, St. Lucia, Trinidad en Tobago, St. Maarten en de Britse Maagdeneilanden.

“De eilanden van de Caraïben bieden een warm welkom. Ze zijn rijk aan een fascinerende geschiedenis en het soort natuurlijke schoonheid dat zelfs de meest doorgewinterde reizigers verbaast. St. John’s is dan ook een ideale thuishaven voor luxe reizen door zo’n paradijs”, aldus Jack Anderson, interim-president en CEO van Crystal. “Minister Charles Fernandez en zijn team, en de lokale toerismebedrijven op de eilanden, hebben hard gewerkt om het reizen naar de eilanden veilig te vernieuwen. We zijn verheugd om met hen samen te werken om de economische groei in de regio te ondersteunen.”

Veiligheidsmaatregelen

De Crystal Symphony zal gaan varen met een beperkt aantal passagiers om zo social distancing goed mogelijk te maken.  Crystal eist bovendien dat passagiers een COVID-19 vaccin hebben gekregen ten minste 14 dagen voor vertrek.