03 juli 2021

Carnival Cruise Line hervat cruises met Carnival Vista vanuit Galveston

Carnival Cruise Line hervat hervat zaterdag haar cruise-activiteiten vanuit de Verenigde Staten. Carnival Vista is het eerste cruiseschip in de vloot die weer met passagiers aan boord gaat varen vanuit Galveston. Om de terugkeer van de Amerikaanse rederij te vieren waren Carnival-president Christine Duffy, Carnival Vista-kapitein Andrea Catalani en lokale functionarissen aanwezig bij een “Back to Fun”-ceremonie om haar gasten officieel weer aan boord te verwelkomen.

“Het was een welkome en emotionele aanblik om onze gasten voor het eerst in meer dan 15 maanden aan boord te zien gaan. De opwinding die onze gasten hebben voor het cruisen met Carnival kent geen grenzen en het is geweldig om ze te kunnen laten genieten van onze unieke vakantie-ervaring en natuurlijk onze geweldige bemanning weer te zien”, zei Duffy. Catalani voegde toe: “Onze gasten weer aan boord hebben is iets waar we al heel lang naar uitkijken. Onze bemanning is erg enthousiast en zal hen de ongelooflijke Carnival-vakantie bezorgen waar ze zo geduldig op hebben gewacht.”

Carnival Vista vertrekt later op de dag voor een cruise van een week met stops in Mahogany Bay (Isla Roatan), Cozumel en Belize City. Naast het vertrek van Carnival Vista, begint de Carnival Horizon zondag, 4 juli, met cruises vanuit PortMiami, evenals Carnival Breeze vanaf Galveston op 15 juli. Carnival Miracle trapt het Alaska-seizoen af vanuit Seattle op 27 juli. Mardi Gras, het nieuwste schip van de cruisemaatschappij, begint met cruisen op 31 juli vanuit Port Canaveral. Andere schepen in de Carnival-vloot komen in augustus weer in de vaart.

Cruise met Carnival Breeze vanuit Galveston – 5 nachten


Schip: Carnival Breeze
Route: Galveston / Cozumel / Progreso / Galveston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 459

Cruise met Carnival Sunshine vanuit Charleston – 5 nachten


Schip: Carnival Sunshine
Route: Charleston / Bimini / Nassau / Charleston
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 501

Cruise met Carnival Dream vanuit Galveston – 6 nachten


Schip: Carnival Dream
Route: Galveston / Costa Maya / Roatan / Cozumel / Galveston
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 451

Cruise met Carnival Magic vanuit Port Canaveral (Orlando) – 6 nachten


Schip: Carnival Magic
Route: Port Canaveral (Orlando) / Half Moon Cay / Grand Turk / Dominicaanse Republiek / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 569